Prøv Overblik gratis i 14 dage og få det fulde overblik

Om Overskrift.dk

Til den mellemstore virksomhed eller organisation, der gerne vil vide, hvordan den omtales på nettet og sociale medier har vi skabt en nem og overskuelig tjeneste, der via mail og sms giver et overblik over digitale samtaler og omtaler, positive såvel som negative. I modsætning til andre lytteværktøjer er Overskrift specialiseret i danske digitale medier og med den kvalitative tilgang til overvågning, finder du ikke bare relevant indhold på dansk, men fra alle kilder med en dansk relation.

Stefan Bøgh-Andersen forklarer om Twitter
Stefan Bøgh-Andersen forklarer i DR1 TV-Avisen om Twitter og hashtags

Overskrifts statistik anses som den mest valide opgørelse over f.eks. danske blogs og antallet af danskere på Twitter, og bliver jævnlig citeret af medier som DR, TV2, Berlingske, Jyllands-Posten samt fagmedier som Kommunikationsforum.

Stiftere Jens Ulrik Lange og Stefan Bøgh-Andersen, er begge kendte som eksperter på sociale medier og hentes jævnligt i studiet, når de sociale medier skal forklares.

Du kan følge dem begge på Twitter eller læse om de nyeste trends, statistikker og tendenser på deres fælles blog – der selvfølgelig hedder Underskrift.

Prøv det Overblik tjenesten gratis i 14 dage, for at se hvad der snakkes om online og på sociale medier om dit brand, virksomhed, produkt, tjeneste, fagområde, konkurrenter etc, og se hvad andre brugere siger om tjenesten.

Har du brug for inspiration et par gange om året, kan du skrive dig op til Overskrifts nyhedsbrev her.
Kontakt


Stefan Bøgh-Andersen
Partner
Twitter: @nitoen
E-mail: stefan@overskrift.dk
Telefon: +45 22 15 82 28

Jens Ulrik Lange
Partner
Twitter: @jensulrik
E-mail: jul@overskrift.dk
Telefon: +45 21 24 88 85
Adresse:
Jorcks Passage 1 A, 3.sal
1162 København K


CVR: 29448205

Bank: Sydbank
Regnr: 6737
Kontonr: 1118703Presse

Pressekontakt

Pressehenvendelser sker pr. e-mail til presse@overskrift.dk

Seneste offentliggjorte nøgletal er at finde på Overskrift's blog

Logo'er

Overskrift's logo findes i en række forskellige former. Logoet skal altid være optimalt aflæseligt. Derfor er der defineret en frizone omkring logoet, hvor der aldrig må optræde elementer, der forringer eller 'forstyrrer' logoet. Bomærkets højde udgør enheden x som vist på illustrationen ovenfor. 1/2x udgør respektafstanden på alle sider af logoet. Der skal derfor altid være luft omkring logoet i afstanden 1/2x.

Download logo'er i Adobe Illustrator og PDF format her.

Fotomateriale

Hent portrætter af Stefan Bøgh-Andersen og Jens Ulrik Lange her.

Før brug bedes du underrette Overskrift på presse@overskrift.dk

Download fotos her


Prøv Overblik gratis i 14 dage og få det fulde overblik