Prøv Overskrifts Overblik
gratis i 14 dage nu

Overvågning af sociale medier

Udfyld formularen, så kan du prøve Overskrifts Overblik gratis i 14 dage. Du får blandt andet:

  • 10 søgetermer
  • Nyhedsmail hver morgen
  • Live Wall (dashboard med live resultater)
  • Alarm-sms og mail samt
  • Statistik og visualiseringer
  • Udtræk til Excel

Abonnementet stopper automatisk efter 14 dage, medmindre vi aftaler andet. Hvis du er tilfreds med Overskrift-tjenesten, skal du tegne abonnement for at fortsætte. Prisen er 1800,- kr/md. Abonnementet løber 3 måneder ad gangen.

Overskrifts Overblik

Er gratis i de første 14 dage, ingen binding bagefter

Overskrift må kontakte mig telefonisk

Felter markeret med * skal udfyldes


Overvågning af sociale medier med Overskrift.dk

Overblik direkte i indbakken

Med et Overblik-abonnement starter I hver morgen med en overbliks-mail, der fortæller hvordan status er på de søgeord, I har valgt at overvåge fra online og sociale medier. Herfra kan I klikke direkte videre til de samtaler, som danskerne fører om jer.

På sitet kan du også få det grafiske overblik, så du kan se udviklingstendenser for de forskellige søgeord. Og selv om alt er så simpelt sat op, at du selv kan justere i søgeordene, så hjælper vi dig gerne med at komme godt i gang.

Hvad siger danskerne
om dig?

I gamle dage – for 5-10 år siden – var det nok for firmaer og organisationer at abonnere på almindelig overvågning af de store aviser. I dag er nyhedsbilledet langt hurtigere, og det er ikke længere forbeholdt medierne at sætte gang i historier.

Det der bliver sagt mellem danskerne om dit firma, dit produkt eller dine medarbejdere, kan på en halv dag vokse til uanede størrelser. Uanset om det er ris eller ros, så ønsker du at være til stede i debatten, inden den når medierne?

Prøv Overblik nu

Få resultaterne fra din overvågning af sociale medier i en morgenmail, eller udfør selv dine online analyser