Overskrift

Sports-kommentator Flemming Toft begynder at blogge

Jeg faldt netop over sportskommentator Flemmings Tofts blogTV 2 blogs i dag og det viser sig, at han netop i dag, lørdag, er begyndt at blogge. Hans første indlæg diskuterer Thomas Graversens selv-valgte farvel til fodboldslandsholdet.

Det ser ud som det er en helt trend at journalister nu også går blog-vejen, og det kunne da være spændende at høre nærmere om hvorfor Flemming Toft er begyndt at blogge – hvad er rationalet?

Er det fordi journalister i andre medier også er begyndt at åbne deres egne weblogs – så som en række journalister på den kommende Nyhedsavisen, med chefredaktør David Trads i spidsen for blogningen. Og som på Computerworld, Information, den kommende relancering af Politiken etc.
Eller er det fordi journalister internt på TV 2 er blevet opfordret til at udforske weblogging, når nu deres egen direktør, Per Mikael Jensen, åbnede sin egen blog for kun ti dage siden. Iøvrigt i en sand mediestorm omkring TV-udsendelsen Opreation X’s afsløring af “sikker-chat-konsulenten” Rudy Frederiksen og om de etiske problemstillinger omkring det.

Det kunne da være interessant at høre nærmere om TV 2 har en strategi, politik eller retningslinierne omkring det at TV 2 – medarbejdere blogger? Er der nogen fra TV 2 som har en kommentar?

Exit mobile version