Overskrift

Nu også Mangospot – brugerdrevet cityguide for Århus

Så udvider Overskrift.dk endnu engang listen af samarbejdspartnere. Denne gang med Mangospot, den århusianske brugerdrevne cityguide. Det er altså brugerne selv som anmelder caféer, restauranter, barer, spillesteder etc. i Århus. Der er alt hvad hjertet kan begære af anmeldelser (1 til 5 stjerner), Google Maps, tag-clouds (stikord), mashup med billeder fra Flickr, foromtale af arrangementer etc., så man nemt kan finde et sted i Århus når man går i byen.

Det hele er heldigvis smurt ind i RSS-feeds, så man kan følge med sine favorit-steder og favorit-anmeldere osv. Det er brugernes blog-agtige anmeldelser som nu automatisk kommer med i Overskrift.dk, så anmeldelser – gode som dårlig – nu også kan findes up-to-the-minute på Overskrift.dk’s blog-søgemaskine.

Mangospot hed indtil februar “CrowdCatcher”, men skiftede navn af forskellige årsager, som man kan læse på udviklerholdets blog.
Faktisk er brugerdrevne cityguides sprunget frem som paddehatte i den seneste tid med:

Jeg går ud fra, at MitKbh og Kbh360 udelukkende koncentrerer sig om Københavnsområdet, men jeg er ikke helt klar over om Mangospot og Storbyliv har planer om at udvide deres sites til at dække mere end Århus henholdsvis København?

Thomas From har lavet en lille sammenligning af omtalen af de forskellige brugerdrevne cityguides, Jon Lund har lavet en lille sammenligning af de tre københavnske guides (brugen af Google Maps), og ComputerWorld havde også en artikel forleden om de nye cityguides.

Exit mobile version