Blogosfærens tilstand: no new kid

Technorati plejede med jævne mellemrm at udtale sig om tilstanden for den “globale blogosfære”, men siden Dave Sifrys afgang har det været lidt småt med status fra den kant.

Nu vender Technorati dog tilbage med en State of the Blogosphere der åbenbart er så omfattende at den udgives i bider over de kommende fem dage. Første afsnit er dog klar til blog-statistik-junkies, og omhandler Hvem disse bloggere dog er. Her er masser af tal og grafer, men det mest slående synes jeg er at blog efterhånden ikke mere opfattes som det her nye smarte hippe og hypede medier, men snarere har nået mainstream. Det ses bl.a. også følgende citat og graf:

Blogging is no longer a new phenomenon. Half of bloggers who responded are on at least their second (or 8th!) blog, and 59% have been blogging for two years or more

technorati-blog-age.png

Grafen til højre viser i procent hvor lang tid folk har blogget, altså med et peak på 2-4 år, hvilket jo svarer fint med udviklingen i Danmark, som virkelig tog fart i sensommeren 2006, altså for ca. 2 år siden.

Overskrift.dk: Technorati, Blogosfære