Overskrift

Tasks.dk – Web 2.0 opgavestyring

Endnu en dansk Web 2.0 tjeneste er ved at se dagens lys her i begyndelsen af 2009: Tasks.dk, som leverer en “simpel form for opgavestyring”. Sitet fortæller om værktøj til selvstændige der arbejder time- og/eller projektorienteret, hvor hovedfunktionaliteten foruden selve task-håndteringen, er indbygget mulighed for direkte fakturering til kunden. Bl.a. tales om integration til ligeledes danske e-conomic (blog), som er et online hosted (Software as a Service – Saas?) regnskabsprogram.

Lige som da jeg faldt over ligeledes danske Meeho, ser Tasks jo meget Web 2.0-agtigt ud, men lyder også langt hen ad vejen som en tjeneste som f.eks. 37signals tjeneste til projektstyring, Basecamp, som jo netop er populære pga. det simple brugervenlige interface med færre funktionaliteter i stedet fot flere.

Spørgsmålet er så bare om der behov for endnu et Web 2.0 opgavestyringstjeneste, når nu der findes Basecamp og en lang række andre. Men måske Tasks.dk har et særligt twist, men det er ikke lige til at vide for Tasks er ikke lanceret endnu, men regner med at gøre det engang i Q1 2009.

Man kan tilmelde sig nyhedsbrev på Tasks.dk sitet for at få at vide når sitet går i luften, og man kan jo også følge bloggen.

Exit mobile version