”Overskrift giver os mulighed for nemt at følge med i samfundsdebatterne”
Kim Elmose
Digital Udviklingsredaktør

Hos Ingeniørforeningen IDA er det vigtigt at følge med i de danske samfundsdebatter, som foregår på de online platforme. IDA bruger derfor Overskrift til at følge med og overvåge nye politiske udspil, tidens debatter og forbrugernes holdninger.

IDA er en forening, som til dagligt er i berøring med mange forskellige aktiviteter i deres virke som fagforening samt interesseorganisation med fokus på samfundsdebatter. Derfor er det nødvendigt at være opmærksom på online debatter og følge med i danskernes samtaler.Overvågningen giver os mulighed for at opfange online samtaler

”Overskrifts monitoreringstjeneste har gjort det nemt for os at samle alt overvågning i én tjeneste. Tidligere havde vi forskellige tjenester knyttet til de enkle platforme, hvilket medførte et omfattende arbejde når det skulle samles”, siger Kim Elmose, der er Digital Udviklingsredaktør hos Ingeniørforeningen IDA.

Hos IDA bruger de Overskrift til at overvåge forskellige emneord, herunder formanden, eksterne kampagner målrettet unge samt dagsordner og mærkesager. ”Overvågningen giver os indblik i online debatter, samtidig kommer mange politiske udspil på de sociale platforme, og gennem overvågning kan vi påvirke debatterne, når det er mærkesager som er relevante for os”.

Hos IDA vægtes brugervenligheden i monitoreringstjenesten derfor højt, da de daglige rapporter benyttes i både presse- og kommunikationsafdelingen samt hos de politisk konsulenter. ”Vi kender kvaliteten og har brugt Overskrift i mange år – der er styr på teknikken og algoritmerne”Overskrift giver os overblik på Folkemødet

IDA har de seneste år deltaget ved Folkemødet på Bornholm, for at bidrage til den politiske debat. ”På Folkemødet er rapporterne uundværlige – de giver indsigt i, hvordan vores penetration har været ved de forskellige debatter samtidig med, at grafer nemt kan skabe et overblik over, hvordan det er gået den pågældende dag”, understreger Kim Elmose.


Prøv Overskrift gratis i 14 dage

Kunne du være interesseret i mediemonitorering? Tag en uforpligtende snak med en af vores eksperter og find ud af, hvordan Overskrift kan gavne jer. Du kan også teste Overskrifts mediemonitorering gratis i 14 dage for at se hvilken værdi, værktøjet kan give netop din virksomhed.

Prøv gratis i 14 dage


Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik