”Overskrift giver et helikopterperspektiv over samtalen på nettet, og det synes jeg slet ikke, man kan undvære i dag”
Margit Shabanzadeh
Kommunikations­konsulent og tovholder for sociale medier

LO anvender Overskrift til at få overblikket over de digitale og sociale medier, så de altid ved, hvad der foregår inden for deres kerneområder. Kommunikationskonsulent i LO, Margit Shabanzadeh, er rigtig glad for produktet, både fordi det var let at komme i gang med, og fordi hun altid kan få kvalificeret hjælp, når hun har behov for det.

Margit Shabanzadeh er tovholder for LO’s sociale medier. I sommeren 2016 blev hun ansat i LO for at optimere hovedorganisationens tilstedeværelse på de sociale medier. Indtil videre har LO valgt at sætte dagsordener på de to sociale medier Facebook og Twitter.

Ellers fægter man lidt i blinde

Inden Margit blev ansat i LO, anvendte organisationen ikke en monitorerings­tjeneste. Derfor var det noget af det første, Margit bragte på banen, da hun blev ansat. Så LO kunne se, hvilke samtaler, der foregik digitalt.

”Rigtig mange samtaler foregår ikke i avisspalterne mere, men digitalt på nettet, og derfor var det vigtigt for mig at få sat en digital overvågning op i en fart. Vi bruger selvfølgelig også indsigterne fra Facebook og Twitter, men Overskrift giver et helikopterperspektiv over samtalen på nettet, og det synes jeg slet ikke, man kan undvære i dag. Ellers fægter man lidt i blinde.”


Overskuelig og let at komme i gang med

Margit begyndte med det samme at researche og høre sit netværk om, hvilke monitoreringstjenester, de kunne anbefale. Flere monitorerings­tjenester blev afprøvet og efter en 14 dages prøve­periode af Overskrift, blev det besluttet, at LO skulle være kunde hos Overskrift.

”Vi valgte Overskrift, dels fordi jeg fik det varmt anbefalet og dels fordi jeg synes, det er et overskueligt produkt, som er nemt at komme i gang med. Jeg kunne især godt lide dashboardet. Gennem det er jeg ret godt med på, hvem der taler om hvad. Og hvor samtalen foregår. Også i shitstorms øjemed er det et super vigtigt redskab. Man kan se, hvornår det trækker op til storm - og hvor det hele starter. Når først historien rammer de landsdækkende medier, er det jo som regel for sent at reagere.”


Kvalificeret og hurtig hjælp

Udover at være glad for selve monitoreringstjenesten, værdsætter hun dialogen med Overskrift og den hurtige hjælp, som hun kan få, når der er behov for det.

”I er super behjælpelige i forhold til at få det hele sat op, så det spiller. Det er virkelig dejligt, at man kan regne med jer i en travl og til tider presset hverdag. Når jeg ringer er jeg altid sikker på at få kvalificeret hjælp og gode råd i en fart.”


Prøv Overskrift gratis i 14 dage

Kunne du være interesseret i mediemonitorering? Tag en uforpligtende snak med en af vores eksperter og find ud af, hvordan Overskrift kan gavne jer. Du kan også teste Overskrifts mediemonitorering gratis i 14 dage for at se hvilken værdi, værktøjet kan give netop din virksomhed.

Prøv gratis i 14 dage


Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik