Overskrifts Overblik

- få det fulde overblik over online og sociale medier

  • v Hurtigt visuelt overblik

  • v Status i din mailbox hver morgen

  • v Trendanalyser

  • v Let segmentering af søgninger

  • v Multiple modtagere på mail

  • v 3 måneders abonnements-periode


Prøv Overskrifts Overblik
gratis i 14 dage nu

Udfyld formularen, så kan du prøve Overskrifts Overblik gratis i 14 dage. Du får 10 søgeord, nyhedsmail hver morgen og adgang til statistik på sitet.

Efter 14 dage kan du frit opsige abonnementet. Hvis du er tilfreds med Overskrift-servicen lader du blot abonnementet løbe videre. Prisen er 1800,- kr/md. Abonnementet løber 3 måneder ad gangen.

Overskrifts Overblik

Er gratis i de første 14 dage, ingen binding bagefter

* = skal udfyldes
Overblik direkte i indbakken

Med et Overblik-abonnement starter I hver morgen med en overbliks-mail, der fortæller hvordan status er på de søgeord, I har valgt at overvåge. Herfra kan I klikke direkte videre til de samtaler, som danskerne fører om jer.

På sitet kan du også få det grafiske overblik, så du kan se udviklingstendenser for de forskellige søgeord. Og selv om alt er så simpelt sat op, at du selv kan justere i søgeordene, så hjælper vi dig gerne med at komme godt i gang.

Hvad siger danskerne
om dig?

I gamle dage – for 5-10 år siden – var det nok for firmaer og organisationer at abonnere på almindelig overvågning af de store aviser. I dag er nyhedsbilledet langt hurtigere, og det er ikke længere forbeholdt medierne at sætte gang i historier.

Det der sagt mellem danskerne om dit firma, dit produkt eller dine medarbejdere, kan på en halv dag vokse til uanede størrelser. Uanset om det er ris eller ros, så ønsker du at være til stede i debatten, inden den når medierne.

Prøv Overblik nu