Om Overskrift

 

Overskrift er den førende tjeneste inden for overvågning af det danske marked. I modsætning til andre lytteværktøjer er Overskrift specialiseret i danske digitale medier, og med en kvalitativ tilgang til overvågning får du ikke bare relevant indhold på dansk, men kan også følge med i udgivelser og samtaler fra kilder med dansk relation.

Lytteværktøjet bliver anset som den mest valide opgørelse, som giver dig overblik og adgang til omtaler på danske digitale og sociale medier. Med vores monitoreringsydelse kan du overvåge dit brand eller produkt, engagere og forstå dine kunder og værne om dit omdømme.

 

Overskrift har siden 2007 hjulpet danske virksomheder og organisationer. Vores tjeneste omtales som en af de mest overskuelige tjenester på markedet, der både giver dig det fulde overblik på din profil og samtidig holder dig opdateret med en daglig morgenmail. Ved øget aktivitet på dine søgeprofil får du desuden en SMS-alarm, så du altid kan reagere hurtigt på dine omtaler.

Overskrift er stiftet og skabt af Jens Ulrik Lange og Stefan Bøgh-Andersen, der er eksperter indenfor datakvalitet og sociale medier. Sammen med resten af teamet tilbyder Overskrift dig personlig rådgivning og support og hjælper dig med at overvåge det, der er relevant for dig; om det er dit brand, produkt, din direktør, konkurrent, fagområde eller noget helt andet.

Prøv Overskrifts lyttetjeneste gratis i 14 dage for at se, hvad der snakkes om online og på sociale medier.

bloggen kan du følge med og læse om de nyeste trends, statistikker og tendenser indenfor sociale og digitale medier.

Har du brug for inspiration et par gange om året, kan du skrive dig op til Overskrifts nyhedsbrev her.
Bag Overskrift


Stefan Bøgh-Andersen
Direktør og Partner
E-mail: stefan@overskrift.dk
Telefon: +45 22 15 82 28
Twitter: @nitoen

Jens Ulrik Lange
Partner
E-mail: jul@overskrift.dk
Telefon: +45 21 24 88 85
Twitter: @jensulrikAdvisory Board


Tommy Valther Hansen

l LinkedIn

Tommy Valther Hansen har en mere end 25 årig karriere som revisor, CFO og investeringsansvarlig. Efter sin tid i private equity hos Nordiske CapMan i årene 2001-2014, hvor han havde ansvaret for investeringer i og udvikling af IT vækstvirksomheder, så har han beskæftiget sig med forretningsudvikling og finansiel rådgivning samt ageret business angel, og indtil videre investeret direkte i 3 forskellige opstartsvirksomheder, alle softwarevirksomheder.


Morten Stage

l LinkedIn

Morten Stage har erhvervserfaring fra IT-branchen og online media ifm. Salg, Opbygning, Optimering, Turn-around af selskaber og afdelinger, samt Forretningsudvikling og Strategi.
Commercial advisor og DTU mentor.
Kontakt Overskrift

Adresse:
Frederiksborggade 5
1360 København K


CVR: 29448205

Bank: Sydbank
Regnr: 6737
Kontonr: 1118703Til pressen

Kontakt

Pressehenvendelser sker pr. e-mail til presse@overskrift.dk

Nøgletal

Seneste offentliggjorte nøgletal er at finde på Overskrifts blog

Fotomateriale

Fotomateriale af medarbejdere til pressebrug. Underret venligst ved brug på presse@overskrift.dk

Download logo'er i Adobe Illustrator og PDF format her.


Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik