Morgenmøde: De stærkeste kommunikatører hos danske interesseorganisationer

*** Update 3. september 2022 *** : Ventelisten åbner

Alle pladser til morgenmødet er fyldt. Tilmeldinger til ventelisten er mulig og evt. afbudspladser tildeles ventelistepladserne efter først-til-mølle princippet.


Det er en historisk stærk duo der giver dig inspiration og skarpe råd om best practices, når din organisation skal sætte præmis og retning. Mød Jeanette Hedegaard fra Ældre Sagen og Digital rådgiver og forfatter, Benjamin Rud Elberth, og få udfordret dit perspektiv på effektiv interessevaretagelse.

Pladserne blev hurtigt fyldt til Overskrift’s sidste morgenmøde, der desværre måtte udskydes og siden aflyses pga. Corona, så det bliver et glædeligt gensyn, når Jeanette og Benjamin opdaterer din viden om hvordan interesseorganisationer bedst styrker deres position, ved at sætte præmissen i de online samtaler, der styrker deres interesser.

Jeanette Hedegaard forklarer hvordan Ældre Sagen arbejder med netop at finde de vigtige samtaler, og hvordan de holder sig på forkant med historier under udvikling.

Benjamin Elberth giver overblikket over hvem der lytter bedst? Hvem har knækket lyttekoden? Hvem ejer ord, og hvem ejer intet, og hvad betyder det; Et temperaturtjek på interessevaretagelsesland og kigger på de bedste og de værste.

Du kommer til at gå udfordret, inspireret og måske også med et lidt større netværk fra dette møde.

Tidspunkt: Fredag d. 16. september, 09.00 – 10.00 (registrering fra klokken 08.30)
Sted: Salen (1. sal) i Østerbrohuset , Århusgade 103, 2100 København Ø
Tilmelding: Skriv til tilmelding@overskrift.dk med emnet: “Morgenmøde tilmelding”
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 2. september 2022 Tilmelding til ventelisten
Pris: Gratis (No-Show-fee: DKK 200,-)
Evt. afbud: Skriv til tilmelding@overskrift.dk

Studerende: Der er eksklusivt forbeholdt 3 pladser til studerende. Tilføj “Studerende” til emnefeltet på din tilmeldings-mail.

Praktisk: Der serveres en snack, kaffe og te. Parkering kan være en udfordring, så tag cyklen eller kør S-tog til Nordhavn station.