”Overskrift giver et godt og opdateret overblik ”Portrætfoto af Søren Winge fra Nexi Group
Søren Winge
Head of Media relations
Nexi Group

Nets logo

"Vi er en international virksomhed, så vi benytter os også af mere konventionel og international medieovervågning, men lige i forhold til Danmark, så synes jeg at Overskrift er rigtig god til at fange de væsentlige aktuelle omtaler. Overskrift giver et godt og opdateret overblik over, hvad der rører sig på andre online kanaler end de traditionelle nyhedsmedier i Danmark.”


Overskrift fanger det væsentlige

I en tid, hvor sociale medier spiller en stadig større rolle i virksomheders kommunikationsstrategier, bliver behovet for proaktiv overvågning og effektiv problemhåndtering af online medier stadig mere presserende. Virksomheder har brug for værktøjer, der kan opfange og håndtere debatter og temaer relateret til deres virksomhed i realtid. For Søren Winge, Head of Media relations i Nexi koncernen, som Nets er en del af, har Overskrift vist sig at være en god løsning.


"Det giver os først og fremmest værdi i forhold til det vores issues management og at vi hurtigt bliver opmærksom på konkrete problemstillinger eller kritiske debatter, der knytter sig til os eller handler om os. Det kan fx være på sociale medier, som særligt Overskrift er god til at fange."


Nexi koncernen har implementeret Overskrift som en del af deres samlede medieovervågningsløsning til at håndtere debatter og temaer på online medier i Danmark. Platformens realtidsaspekt er vigtigt og supplerer traditionel medieovervågning ved at fange debatter og temaer på sociale medier, når de opstår.


”For mig giver Overskrift mig et godt opdateret billede af, om der er noget, der rør sig omkring de temaer som er centrale for os og som vi skal være opmærksomme på og så synes jeg, de er gode til at ramme lige præcis det vigtigste i en dansk kontekst."


Godt alarmberedskab

Søren Winge er selv meget glad for den alarm funktion som Overskrift tilbyder, hvor man enten får en mail eller sms ved ekstraordinær aktivitet. Det er et godt værktøj til hurtigt at være inde og følge med i de mere kritiske debatter, som fx kan opstå på Facebook eller X, og det giver mulighed for at deltage, orientere kollegaer og/eller række ud og tage dialogen på et mere neutralt sted.


”Jeg bruger selv mest sms funktionen fx hvis der nu har været en driftsforstyrrelse på Dankort, så kommer der en sms med, at nu er der ekstraordinær aktivitet. Ni ud af ti gange, vil det være noget, som vi i forvejen er meget tæt på, men så kan vi gå ind og se, hvad der bliver skrevet og hvordan dette opleves af vores kunder. Men det kan af og til også være noget, som vi ikke har på radaren, og så kan det være en fordel lige at gå ind og tjekke.”


På den måde er Overskrift et godt alarmberedskab på de kanaler, der typisk bliver brugt til mere kritiske debatter om virksomheder og et effektivt værktøj til at beskytte sit omdømme og engagere sig aktivt med sine interessenter på online medier.


Prøv Overskrift gratis i 14 dage

Kunne du være interesseret i mediemonitorering? Tag en uforpligtende snak med en af vores eksperter og find ud af, hvordan Overskrift kan gavne jer. Du kan også teste Overskrifts mediemonitorering gratis i 14 dage for at se hvilken værdi, værktøjet kan give netop din virksomhed.

Prøv gratis i 14 dage


Prøv Overskrift gratis i 14 dage og få det fulde overblik