Du skal godkende brugen af cookies i kategorien Præferencer, for at kunne logge på Overskrift.
Pikka Jokelainen (@PikkaJokelainen)
Pikka Jokelainen (@PikkaJokelainen)
13:30
RT @Foedevare (Fødevarestyrelsen): 40 danskere smittet med salmonellabakterie På mindre end en måned er mindst 40 danskere blevet smittet med samme salmonellabakterie. DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen og Statens Serum Institut efterforsker i øjeblikket udbruddet. Myndighederne mistænker hakket kød for at være smittekilden. Hvis du vil reducere din risiko for en salmonellainfektion så: ▪️Vask hænder, inden du går i gang med at lave mad og efter at have rørt ved råt kød ▪️Undlad at smage på råt kød, fx frikadellefarsen ▪️Hold det rå kød adskilt fra det spiseklare mad, fx salat ▪️Gennemsteg/gennemkog hakket kød. 👉 https://t.co/za2PsD3ml0 #dkfood #dksund