Nu med tags

Tag cloudIkke flere krumspring – nu er vi klar med endnu en lækkerbisken: Tags er at finde på adressen: http://www.overskrift.dk/tag.

Tags er nøgleord som forfattere af på blogs og andre digitale kilder vælger at klistre på indlæggene, for at indikere hvad de handler om. På den måde kan vi indeksere indlæg og feeds blot ved hjælp af forfatternes egne “noter”. Hvis konceptet ikke virker helt klart og tilgængeligt, så tag en prøvetur.

Har du lyst til at følge med i hvad der skrives om et emne, har du ligeledes mulighed for at abonnere på et feed for en vilkårlig tag. Du kan f.eks. abonnere på feedet http://www.overskrift.dk/rss/tag/film.xml hvis du vil følge med i hvad der skrives om film.

Med den nye feature, har vi kun taget hul på et lille hjørne af mulighederne der findes for tags. Råb op, hvis du ser muligheder du tror vi har overset. Måske bliver dit forslag til den næste fede feature på Overskrift.dk.


7 Comments

 • Malou

  13. januar 2007

  Helt klart en forbedring, så foreløbig tak for det. Men kunne I ikke integrere tag-søgning i det store søgefelt midt på siden, som jeg går ud fra er den mest brugte feature på siden? Således at man kan vælge at søge efter et bestemt ord enten i indlæg eller i tags, ligesom på technorati.com?

 • Jens Ulrik

  17. januar 2007

  Det ser ud til, at vi klart skal gå i den retning. Vi kunne evt. i samme omgang imødese et andet forslag om, udelukkende at kunne vise søgeresultater fra blogs – i modsætning til i dag hvor søgeresultaterne altid kommer fra alle slags kilder (nyhedsmedier, diskussionsfora etc.). Det tror jeg lige vi ser om ikke vi kan få noget godt ud af.

  Tak for tippet – keep ’em coming!

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Nyhed: Søgetyper

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Tagging tager til i USA

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Tag søgning i Danmark

 • Dan Brendstrup

  25. august 2008

  Skal man gøre noget specielt for at få sine tags vist?

  Jeg har tilmeldt mit feed, og alle mine posts bliver vist, men ingen af mine tags dukker op. De er inkluderet direkte i hver post i feedet som links med rel-tag attributter, og derudover er de inkluderet i den Feedburner-brændte XML som fx . Er der andet jeg kan eller skal gøre?

 • Jens Ulrik Lange

  31. august 2008

  @Dan: Vi benytter pt. en komponent til læsning af feeds, som desværre ikke er så god til Atom-feeds (formatet du benytter), som til RSS. På et eller andet tidspunkt når vi frem til at få løst problemet, så vi også kan læse tags fra Atom feeds. Indtil da er løsningen at producere et feed i RSS format.

Comments are closed.