Tilmeld dig: Stærke online kampagner

Høst frugten af talernes erfaringer fra online kampagner – hvor vigtig platforme som Facebook, Instagram og Youtube kan være i dag, og hvordan det kan skabe værdi for din organisation at monitorere disse. Tilmeld dig gratis morgenmødet hos Overskrift den 2. november.


Update 19. oktober 2016: Alle pladser er besat, men du har mulighed for at komme på venteliste, ved at skrive til pernille@overskrift.dk med emne Venteliste morgenmøde.


Kom og lær hvordan brugen af sociale- og online medier spiller en afgørende rolle for danske organisationer, samt hvordan de strategisk anvender monitorering i forhold til online kampagner. Du får indsigt i, hvordan du målretter din kommunikation, når du som organisation skal kommunikere med flere forskellige målgrupper. Endvidere en uddybning af hvordan brugen af influencers kan være et strategisk værktøj i forsøget på at nå din målgruppe. Mød op og lær fra de stærke cases fra nogle af de dygtigste kommunikatører, og få et indblik i hvordan netop brugen af online platforme kan være et ideelt medie at kommunikere gennem.

Du møder:

skaermbillede-2016-10-04-kl-11-13-23

Tobias Egmose, Social Media Manager, Økologisk Landsforening

Hvordan formidles nyheder eller den gode historie når man som organisation er i berøring med mange forskellige målgrupper? Og hvordan kan monitorering af sociale- og online medier give dig indsigt i, hvilke online debatter du bør tage del i?

signe
Signe Gren, Digital Rådgiver hos Astrid Haug 

Hvordan kan sociale medier som Snapchat, Instagram og Youtube bruges til at ramme din målgruppe. Og hvorfor kræver de sociale medier mere personlighed i dag?

 

 

thomas1

 

Thomas Koefoed, Kommunikationskonsulent, Kræftens Bekæmpelse

Hør om indsatsen bag kampagnen #SlukSolarietLea, en kampagne der opstod som en reaktion på foruroligende tal vedrørende unge pigers solariebrug. Samt indblik i, hvordan influencers på sociale medier kan agere talerør til din målgruppe.

 


Tid: 2. november kl. 09.00 – 10.00, kaffe fra kl. 08.45
Tilmelding: pernille@overskrift.dk senest d. 28 oktober – emneord: Morgenmøde
Pris: Gratis. Er du forhindret, skal du seneste 2 dage før melde fra, så andre interesserede kan få pladsen
Hvor: Jorcks Passage 1A, 3. sal, 1162 København K, Tlf. 2215 8228
Hashtag: #lytgodt


2 Comments

  • Eva Lykke Jørgensen

    7. oktober 2016

    Vil gerne tilmelde mig arrangementet d. 2. november 9-10. 🙂
    Vh. Eva Lykke Jørgensen

Comments are closed.