Ritzau copy + paste

Vi har omdøbt vores kategorier til at hedde “Typer”. Vi har i alt 10, og der er især 2 af de nye som forhåbenligt kommer til at give os noget mere kvalitet. Typer refererer i højere grad til “teknologien” eller “naturen” af feedet – mere end selve indholdet – sidstnævnte burde gerne dækkes rigeligt af emnehierarkiet.

Den ene nye type hedder Diskussionsfora, og med den kommer vi til at flytte mange højtrafik-fora diskussioner ud af den gamle weblog-kategori. Begge burde derfor være mere fokuserede fremover.

Den anden nye type hedder Aggregeringer. Bag denne ligger feeds fra samlinger af weblogs, eller for nyhedskilders vedkommende vil det være “Seneste nyt”, “Forsiden” og andre ikke temalagte feeds der placeres her. Typisk vil enkelte posts i disse feeds være kopier af andre posts fra andre relaterede feed. F.eks. vil en post fra “Berlingske – Indland” også være at finde i “Berlingske – Seneste nyt”, og “Seneste nyt” feedet placeres i kategorien “Aggregering”. Søgninger vil styre udenom posts i feeds i af typen Aggregering ligesom forsiden også vil ignorere posts fra feeds af denne type.

Alt dette for at undgå gentagelser i søgeresultater og emneroversigter.

MEN… Der er én ting vi ikke kan slippe udenom endnu; Dagbladenes klippen/klistren fra Ritzau. Næsten samtidig synkronudgiver 3-6 dagblade samme historie med samme overskrift og samme indhold.

Vi kommer nok ikke til at prioritere en løsning af dette særligt højt lige nu, men det kan jo være at dagbladene på et tidspunkt vile gøre deres websites til andet end en kopi af ritzau’s klippebord 😉