Undervisningsminister Bertel Haarder begynder at blogge

Update:  Undervisningsministerens blog blev  kort efter flyttet til ny web-adresse på UVM, som beskrevet her på bloggen i januar 2007.

…..

Bertels Blog

Undervisningsminister Bertel Haarder har netop i dag åbnet sin weblog, Bertels blog, ovre på blogbar.dk.

Det er i første omgang den nye karakterskala som undervisningsministeren blogger om.

Der har jo været en del kritik af karakterskalaen – ja, måske ikke selve skalaen, men mere om hvorledes den skal anvendes, hvordan bør man konveretere de gamle karakterer fra 13-skalaen til den nye? Er et 7-tal nu det nye 8-tal? (white is the new black?) etc.
Der er altså snarere et behov for kommunikation, og her synes jeg det da er spændende at udover de sædvanlige hjemmeside-tiltag for den slags, har undervisningsministeren også nu set mulighederne i blog-mediet for at kommunikere ikke bare til, men med borgerne.

Skal blive spændende om Bertel Haarder tager udfordringen op, og om der kan komme en reel dialog (ud over “.. der er ikke noget at komme efter”).


3 Comments

 • Andreas Johannsen

  4. januar 2007

  Jeg gad vide, hvorfor den første blogpost blev pillet ned så hurtigt og bloggen forladt igen… Jeg synes det er synd, for det kunne virkelig have været spændende at følge med i hans forsøg med dialog.

 • Stefan

  4. januar 2007

  Ja, jeg var heldigvis vaks nok til at tage et skærmbillede for at dokumenterer at der faktisk har været indhold på bloggen.

  Philip ovre på Blogbar er allerede på sagen. Der var vist et teknisk issue, og han har også taget kontakt til UVM og tilbudt yderligere hjælp.

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Bertel Haarder prøver bloggen igen

Comments are closed.