Overskrift.dk – nu i lommen

Overskrift.dk mobilI samarbejde med TDC og Unwire, er Overskrift.dk i dag at finde på din mobiltelefon på adressen http://mobil.overskrift.dk/.

Teknisk set er mobiludgaven en let nedbarberet udgave af websitet. Du kan se hvad der skrives lige nu og du kan søge i indhold – ligesom på websitet. Vi forestiller os at nye tjenester fremover bliver udviklet til website og mobil samtidigt, hvis det giver mening på begge platforme.

Mobiludgaven af Overskrift.dk indeholder udelukkende blogindlæg.

Vi vil fortsat være formidler og søgemaskine, der gør dig i stand til at finde blogs du syntes er interessante og vil derfor stadig ikke tilbyde en egentlig feedreader. Hvis din telefon har en feedreader eller en browser der understøtter det, mener vi stadig at du er bedst tjent med at læse blogindlæg direkte fra kilden – ikke via Overskrift.dk.