Wiki-skribenter loves præmier for at vidensdele

IT-magasinet Version 2 udlover idag præmier i form af fribilletter til udviklerkonferencen JAOO i Århus i slutningen af september:

For at deltage i lodtrækningen om billetterne, skal du blot redigere eller tilføje artikler i Version2’s it-leksikon inden torsdag den 6. september.

It-leksikonet er en Wiki, hvor registrerede brugere kan skrive og rette artikler om IT-begreber.

Historien melder ikke noget om hvorfor Version 2 ligefrem uddeler præmierne. Har de bare et par billetter i overskud? Er der ikke nok gang i it-leksikonet, så man er nødt til at tilbyde pæmier for at tiltrække skribenter? Eller er det bare et gimmick for at skabe opmærksomhed?

Ideen i vidensdeling via f.eks. Wiki’er er vel at det netop er frivilligt at vidensdele. Men måske man har tilsvarende problemer for Wiki’er internt i virksomheder med at det ikke er nok bare at sætte en Wiki op – det er også nødvendigt at “motivere” medarbejdere til at vidensdele?

Hva’ tror du?

Overskrift.dk søgning: JAOO, Wiki


3 Comments

Comments are closed.