Overskrift.dk leverer blog oversigt til New Media Days

Vi leverer i samarbejde med New Media Days en oversigt over blogindlæg og artikel skrevet om netop konferencen i bedst “Live Web”næsten up-to-the-minute stil.

NMD-07-blogs.png

NMD bad os også om at vise et tilsvarende feed fra den internationale blogsøgemaskine Technorati, og det er lidt sjovt (for os på Overskrift.dk ihvertfald) at se hvorledes Overskrift.dk i den grad giver Technorati baghjul!

Pt. har Technorati kun fundet 8 indlæg IALT – ever – om New Media Days, mens Overskrift.dk finder helt up-to-date indlæg løbende, med mere end 200 indlæg om New Media Days !! Der har tidligere været kritik af at Technorati ikke kan følge med i at finde den nødvendige information, bla. fra amerikanske “A-list” bloggere. Og der er vist noget om sagen, når vi i Overskrift.dk på den måde langt distancerer Technorati på weblog og online medier “Live Web” herhjemme i Danmark. – Et klap på skulderen til os selv.

Lidt sjovt når nu NMD har bedt Peter Hirshberg, CMO hos Technorati, til at holder det indledende keynote her om lidt på NMD konferencen. Det kan være man skulle spørge lidt ind til ham om hvordan han selv synes det går med Technorati!!