Endnu et “mit” site: MitSamfund

Valgkampen er ovre og støvet er ved at lægge sig. I de 3 korte og hektiske valgkamps-uger har vi naturligvis valgt at følge politikernes online tilstedeværelse, særligt med fokus på deres anvendelse af blogs, hvor vi jo efterhånden fik lavet en del vinkler og analyser, bl.a. i godt samarbejde med Lisbeth Klastrup.

Men nu er det ved at være tid til at vende tilbage til den daglige blog-udforskning, og tiden har da heller ikke stået stille i resten af blogosfæren på trods af valg-trommerum. Nye tiltag står i kø for at komme til …
Tag f.eks. den nye blog MitSamfund som åbnede lige inden valgkampen og omhandler “samfundsfaget”:

Dette er samfundsfags weblog. Forhåbentlig vil mange lærere og elever benytte sig af lejligheden til at give deres besyv til kende om faget – og om fagets genstand: Samfundet. Der er nok at tage fat på. Man kan f.eks. debattere den fortsatte implementering af reformen: Hvordan laver vi gode AT-forløb? Hvad skal et studieretningsprojekt indeholde, når det laves sammen med bestemte andre fag?

Valgkampen kom rimeligt heldigt for MitSamfund bloggen, som kunne diskutere parti-inddelinger, holdninger, valgkredse etc.