Hvad er det dersens Abaris egentlig?

Du har måske bemærket at der fra forsiden findes en såkaldt tag-cloud kaldet “Populære søgninger”. Den viser hvilke søgeord der er blevet benyttet mest indenfor de seneste 5 dage på Overskrift.dk. Med mellemrum dukker ordet “Abaris” op på denne liste – og mange har spurgt sig selv hvad dette Abaris er for noget.

Historien er ikke i sig selv videre interessant, men det var til gengæld ret underholdende at se hvor let det er at følge kronologien og få et overblik over virksomhedens historie siden rampelyset første gang faldt på den – blot ved en enkelt søgning.

Abaris er et dansk ejendomsfirma, der indtil for 14 dage siden var norteret på First North børsen. Og indtil i går, angav firmaets website at det fortsat var noteret på denne børs. Websitet er pillet ned i dag, men tidligere versioner kan selvfølgelig stadig findes her hos WaybackMachine.
For godt 170 dage siden kunne man læse hvordan ledelsen i virksomheden undrede sig over Abaris-aktiens himmelflugt. Ved at bladre frem i tiden til nyere indlæg, dukker flere og flere artikler og blog-indlæg på om selskabets afvigende praksis og for 14 dage siden kunne man så læse om bortvisningen fra børsen.

Glemmer du så husker nettet.. Hvis du kunne tænke dig at se hvordan firmaets direktør eller logo så ud, findes det i Googles cache.