Overskrift.dk nomineret til Mediernes Internet Pris

fdim-pris.jpgOk, når sandheden skal frem er det altså os selv som har nomineret os til prisen – jeg tror iøvrigt mange af de andre nominerede også selv har nomineret sig selv.

Nomineringen er foretaget i kategorien Bedste distribution, (der er 8 andre kategorier så som Bedste mashup, Bedst brugerinddragelse …) hvor vi altså nominerer vores “BlogSynergi” tjeneste, som er bindeled mellem traditionelle onlinemedier og blogosfæren: når en blogger skriver et indlæg på sin blog og indsætter et til link en artikel hos netmedier der deltager i BlogSynergi, giver mediet automatisk et link tilbage til bloggen.

Vi er oppe imod andre interessante distributions-tjenester, så som DRs nyheder via video på udvalgte S-tog, Podcast-portalen Podhead, TV2 breaking news på mobil …

Faktisk kan man via sitet logge ind og afgive stemmer på sine favorit internettjenester. Jeg ved dog ikke om det har nogen betydning overhovedet for udfaldet i de 9 kategorier, for det er vel juryen som afgør vinderne?

Selve programmet for Mediernes Internet Pris ser i øvrigt også interessant ud. Jeg noterer mig at Karin Høghs initiativ “Podcasterprisen” faktisk også uddeles ved samme lejlighed på dagen d. 12. juni. Det er jo nok et smart træk at slå det sammen med FDIMs prisfest , så Podcasterprisen ikke står helt alene og kæmper om opmærksomheden. Programmet byder også på Lisbeth Klastrup, som sikkert bl.a. vil fortælle om efterårets valgkamp og politikernes brug af nettet, hvilket vi også hjalp hende lidt med. Ifølge FDIM er det nu også lykkedes at få “guruen”(!) Mike Walsh på programmet.


5 Comments

 • Rasmus

  27. maj 2008

  Tillykke med nomineringen. Det er fuldt fortjent.

 • Stefan Bøgh-Andersen

  27. maj 2008

  Takker Rasmus, selvom det altså bare er en nominering – som vi selv har indsendt

 • Kim Andersen

  4. juni 2008

  Ja tilllykke med nomineringen selvom I selv har sendt den ind 🙂

  I burde da godt kunne hente en af de priser efter min mening, selvom det er nogle andre tunge virksomheder I er oppe imod…

 • Jon Lund

  4. juni 2008

  Hej Stefan,

  Tillykke med nomineringen – og det er et ægte tillykke, for det er ikke jer selv, men dommerkomiteen, der har sikret jer en af de tre pladser som nomineret ud af de ialt 7 indstillede!

  Til dit spørgmål om juryen: jo det er den alene der kårer vinderen. Afstemningen har ingen direkte indflydelse på juryens stemmeafgivning.

  Og til Lisbeth Klastrup: hun, Jakob Linaa og Jens Hoff har gravet i et aldrig set før og helt unikt datamateriale: over 5000 danskeres netsurfen blev fulgt minutiøst under valgkampen og alle sider de overhovedet besøgte blev noteret. Bagefter er de alle blevet stillet en række spørgsmål om deres oplevelser og holdninger til politik, internettet, øvrige mediebrug etc. Det der bliver præsenteret er det tætteste nogen hidtil har været sandheden om hvilken aktivitet vælgerne havde på den politiske del af nettet under valgkampen – og på om nettet på denne måde var med til at sætte dagsorden og flytte stemmer. Og så vil det – nåh ja – også for første gang fortæle hvor mange der i virkeligeheden besøgte politikernes facebookprofiler, deres myspacesider, deres blogs og almindelige hjemmesider.

  mvh

  Jon

 • Stefan Bøgh-Andersen

  6. juni 2008

  Hej Jon

  Tak for det! Vi skulle jo nok bare have kaldt det en “tilmelding” til prisen og ikke en nominering i første omgang. Men det er da skønt at blive shortlistet af juryen sammen med PodHead og TV2’s mobilnyheder i “Bedste Distributions” kategorien.

  Vi glæder os til arrangementet på torsdag , bla. for at høre hvad Lisbeth et al har at sige om deres brugerundersøgelser.

Comments are closed.