Ud i verden med blogs

udiverden.pngHvad gør man når man under uddannelse tager til udlandet i kortere eller længere tid for at videreuddanne sig eller arbejde, og gerne vil delagtiggøre dem derhjemme om oplevelserne i udlandet? Man oprette naturligvis bare en blog.

Det har undervisningsministeriet også fået øjnene op for. Eller snarere en styrelse i ministeriet, CIRIUS, der er en styrelse for internationalisering af uddannelser og læringsmiljøer, der tilbyder bloguniverset Ud I Verden, for alle der er i udlandet for at uddanne sig eller arbejde. Desuden

Mange unge bruger imidlertid udiverden.dk til at orientere sig om forskellige former for udlandsophold, og vi håber, at muligheden for at kunne følge konkrete bloggere og måske endda stille dem spørgsmål, vil kunne få endnu flere til at føre deres drømme ud i livet.

På bloguniverset er der pt. danske bloggere i USA, Østrig, Argentina, England ..


One Comments

 • Pia Hegner

  12. februar 2009

  Kære Stefan
  Tusind tak for din rosende omtale. Der er jo endnu ikke kommet så mange bloggere, men det vokser sig vel støt og roligt større. Vi synes i hvert fald selv det er en rigtig god mulighed for at få en ekstra dimension til sit udlandsophold, at man måske også kan inspirere og hjælpe andre.

  Dog er jeg lige nødt til at anføre at CIRIUS ikke er en styrelse i Undervisningsministeriet. Efter det sidste valg overgik vi til VTU.

  Mange hilsner
  Pia Hegner

Comments are closed.