Dansk Web 2.0 startup i det Indiske Ocean

Et lille dansk web 2.0 startup, der går under navnet Lila.io,er på vej med en beta indenfor “natural interaction, Software as a Service, co-creation og Mashup” – hvad det så end betyder. Som Lila.io da også skriver på deres hjemmeside arbejder de stadig “under the radar”, så det er ikke direkte til at gennemskue hvad tjenesten kommer til at gå ud på, men der er åbenbart snak om en amerikansk kunde allerede – og mon ikke det har noget at gøre med sociale netværk, kreativitet og den sociale graf?

Jeg er heller ikke klar over pudsigheden i  domænenavnet, som altså anvender io TLD, hvor io står for det Indiske Ocean (eller mere præcist British Indian Ocean Territory) – det er måske for at være med på Web 2.0 navnebølgen a la del.icio.us?


5 Comments

 • Henriette Weber

  11. november 2008

  Hej Stefan – De er interessante de Lila.io gutter – vi deler kontor sammen, og de roder med noget ganske spændende =)

 • Stefan Bøgh-Andersen

  11. november 2008

  Du er da også bare så hip og med fingeren på pulsen, Henriette. Jeg så nogle billeder af lokalerne inde på lila.io, og det ser jo ganske godt og lyst ud.
  Måske du kunne henvise dine kontor-mates til at kommenterer her og bl.a. forklare lidt om det pudsige “io” navn.

 • Henrik Kryger Pallesen

  20. november 2008

  Response fra Lila gutterne her. Historien bag IO navnet har både et sjovt og et kedeligt udspring. Den kedelige er at vi ikke kunne få få .com domænet og den sjove er at IO minder om det binære system med 1 og 0. Og så ser det bare fedt ud.

  Vores navn Lila betyder iøvrigt “Playground of the creator” på sanskrit. Så fik I også den med 😉

  Vores web app er kort fortalt en fusion af Adobe InDesign, Powerpoint og en Wiki på steroider. Vi kører en lukket beta over de næste 2-3 måneder og forventer derefter at åbne op i en public beta. Hvis du har lyst til at være beta tester send os gerne en mail på henrik(at)lila.io.

  Thx 🙂

 • Stefan Bøgh-Andersen

  20. november 2008

  Henrik, tak for update på baggrunden for navnet og applikationen. IO kunne også minde om det tekniske “Input/Output” begreb, så IO domænet kunne sikkert anvendes til en række sjove web apps.

  Det lyder ret spændende med jeres InDesign / PPT / Wiki mix, og skal blive spændende at følge.

 • Jacob Antvorskov

  23. november 2008

  Det er vist en god idé at følge Lila.io
  Det lader til at de kan styre deres mix. -også selvom Wiki’en er på steroider.
  Det er min opfattelse, at hvis de blot når at levere engang i år 2009, så kan resultatet nå at revolutionere dele af de kreative brancher.

  Jeg har set en plan der hed marts 2009, men har ikke hørt om den holder.

  Hvis jeg var et Æble eller et Vindue, ville jeg nok også holde godt øje med produktet….

Comments are closed.