Changes – også til WhiteHouse.gov

Adskillige twits har gjort opmærksom på at Changes sørme også er kommet til det virtuelle Hvide Hus, WhiteHouse.gov.

Ét minut over 12 i dag åbnede således bl.a. ikke mindre end en blog på WhiteHouse, ganske vist ikke med kommentar-muligheder og nok heller ikke skrevet af Obama, men snarere som en nyhedsliste. Men det viser vigtige ændringer i kommunikationsformen.

Det allerførste blog-indlæg er således skrevet af “Director of New Media for the White House” og fortæller om bloggen, tilhørende RSS-feed, om gennemsigtighed (transparency) og (Bruger-)deltagelse (participation), bl.a. med:

Citizen participation will be a priority for the Administration, and the internet will play an important role in that. One significant addition to WhiteHouse.gov reflects a campaign promise from the President: we will publish all non-emergency legislation to the website for five days, and allow the public to review and comment before the President signs it.

Og mindsandten om ikke også Creative Commons (CC) er inddraget på copyright-delen!

Så, ja, skønt med den slags Changes også til Internet-brug

Overskrift.dk: Obama, Whitehouse


One Comments

  • Søren Johannessen

    21. januar 2009

    Og prøv også at se udvalget af forskellige RSS feeds en til video, nyeste billeder, Agenda, pressemeddelser, blog og så til almindelig nyheder, så kan vælge frit hvad man vil have … Det danske statsministeriet kunne lære lidt her.

Comments are closed.