COP15 Klimakonference åbner blogs

COP15

Websitet for Klimakonferencen COP15 i København i slutningen af året har været kørende et godt stykke tid, men det var først forleden at blogs begyndte at blive anvendt. Bl.a. indlæg fra Gro Harlem Brundtland og vores egen energiminister Connie Hedegaard i kategorien Climate Thinkers.

Der er også en Behind the scenes blog-kategori, hvor man altså kan følge de mere praktiske problemstillinger med at arrangere en af de største FN konferencer (udenfor New York og Geneve) med et estimeret deltagerantal på mellem 12.000 og 15.000!

Det er åbenbart også COP15 som står bag Klimakonsortiet,  hvor staten er gået sammen med en række danske organisationer i erhvervslivet. Klimakonsortiet står bl.a. bag Klima-DM, der bliver annonceret kraftigt for på nettet for tiden. I Klima-DM kan man bl.a. vinde 250.000 i bedste crowd-sourcing stil.

UPDATE: COP15 anvender også microblogging platformen Twitter til kommunikation, på @cop15 . I første omgang dog kun videre-annoncering af egne blog-indlæg, så det er jo ikke så interessant, men forhåbentligt på sigt mere interessant anvendelse af mikroblogging.

Overskrift.dk: COP15, klimakonference