Blog samling igen

Nu er det snart lang tid siden jeg sidst har lavet en “blog-opsamling“, men nu kaster jeg mig ud i det igen, for jeg synes faktisk der dukker mange spændende blogs op i Danmark – og altså Overskrift.dk – for tiden. Her er f.eks. et lille udpluk:

  • StineStregen – (ikke at forveksle med svinestregen!) seje små tegninger. Faktisk er ambitionen en ny tegning hver dag i et helt år – for at Stine kan udfordre sig selv kreativt!
  • Thorborgs Talkshow – tidligere Jubii grundlægger og ehandelsmand Martin Thorborg er flyttet til USA hvorfra han bl.a. blogger om iværksætteri på Thorborg TV. I begyndelsen var det vist ment det skulle være YouTube video indslag, men nu ser det mest ud til at være podcast-agtige lydindsalg.
  • Why not blog – en ny blog i den efterhånden store række af modeblogs, her blogget af to unge kvinder – og her i modeugen skulle der være nok at tage fat på.
  • SQLStuff.dk – er du interesseret i databasesproget SQL, særligt SQL Server på .NET platformen, så er her en ny SQL blog.
  • Connecting the Dots – sød familieblog.

Jeg kan kun love at fremtidige blog-opsamlinger bliver lige så irregulære som tidligere.


One Comments

  • Astrid

    9. februar 2009

    Må jeg have lov at sige tak for den venlige henvisning! 🙂 Enormt pænt af dig – og jeg føler mig desuden i rigtig godt selskab, da også jeg er faldet over Thorbors Talkshow, som ser lovende ud! StineStregen ser i øvrigt også ud til at være værd at gæste! Navnet er “Connecting the dots…” – men da linket er i orden, så klarer vi også den! 😉 Hyggelige hilsner!

Comments are closed.