Live Wall: Overskrift lancerer snart endnu bedre overblik

Overskrift løfter snart sløret for en ny udvidelse af Overblik tjenesten, der giver et skarpere indblik i de friskeste og mest aktuelle nyheder og samtaler på tværs af de digitale og sociale platforme.

I bestræbelserne på at skabe bedre service og overblik for kunder og samarbejdspartnere, samt muligheden for at lytte med i alle døgnets 24 timer, lancerer Overskrift snart en ny indgang til skarpere viden, kaldet Live Wall. Det er hvormed muligt at følge med i det konstante flow, der forekommer på tværs af forskellige online og social medie platforme.

Eksempel på Live Wall med seneste omtaler fra overvågninger.
Eksempel på Live Wall med seneste omtaler fra overvågninger.

Partner i Overskrift, Stefan Bøgh-Andersen, fortæller:

Vores kunder har efterspurgt en mulighed for at kunne få løbende overblik og viden om det seneste og mest aktuelle indhold fra deres overvågninger og online lytninger. Med Live Wall kan man løbende følge med i omtalerne, og reagere hurtigt og effektivt på tværs af de forskellige platforme.

Live Wall giver mulighed for at følge med i op til 3 overvågninger på én og samme tid, sat op ved siden af hinanden. Live Wall minder således på nogle punkter om f.eks. TweetDeck, som viser live tidslinjer over omtaler, trends, hashtags fra Twitter, men Live Wall dækker altså på tværs af dansk indhold på online kilder så nyhedssites, det offentlige, virksomheder, debatfora og sociale medier som Facebook, Twitter, Instagram, blogs etc.

Man kan have Live Wall kørende i et browservindue som man hele tiden er opdateret, og for større organistioner kan det jo vises på en TV skærm, f.eks. i et redaktionslokale, så flere i organisationen løbende kan følge med i online omtalerne.

Den nye Live Wall udvider og komplementerer Overblik tjenesten udover de eksisterende dele såsom:

  • Den daglige morgenmail, der giver overblik over det sidste døgns nyheder og
  • SMS-tjenesten, der kan fungerer som en slags advarsel for en mulig shitstorm
  • Grafer og sammenligningsmuligheder over omtaler.
  • Download af historiske data til Excel for videre analyse.

For marketingansvarlige og community managere er det derfor altid muligt at være forkant med hvad der sker i den virtuelle verden. Live Wall stiller brugeren i en stærk position og kan blandt andet være afgørende for at man kan reagere hurtigere på relevant viden fra sine overvågninger.

Live Wall er blandt andet skabt til lettere at kunne overvåge egne navne og brands, konkurrenterne og kunderne, følge op på i hvilke sammenhænge virksomheden bliver omtalt, hvordan modtages den nyeste kampagne blandt målgruppen, politik på sit fagområde, forebyggelse af mulige shitstorms, segmentering m.m.

Skulle den nye Live Wall have vakt din opmærksomhed, kan du besøge overskrift.dk og få en gratis prøveperiode og endvidere få et indblik i hvad Live Wall kan tilføre af værdi for din virksomhed.