10 år med social listneing Overskrift fylder 10 år

Overskrift fylder 10 år

For 10 år siden besluttede Stefan Bøgh-Andersen og Jens Ulrik Lange at grundlægge Overskrift. Det var dengang, at Facebook og Twitter for alvor havde fanget danskernes interesse. En hel ny verden for kommunikation havde åbnet sig, og det var noget, de to grundlæggere fandt spændende. Siden er der sket utroligt meget.

I 2007 blev Overskrift for alvor etableret, den gang under navnet Overskrift.dk. De sidste 10 år har de to stiftere samlet data ind for at gøre lyttetjenesten til det bedste værktøj til at monitorere de digitale og sociale medier i Danmark. Vores stræben efter den tætteste danske datadækning har betydet, at vi i dag har en omfattende samling af kilder.

 

Tak til vores kunder

Udover en teknisk kærlighed til at præcisere vores produkt, betyder vores kunder aller mest for os. Vi har nu i et årti hjulpet danske virksomheder, store som små, med bevare det digitale overblik. Vi har hjulpet dem med at monitorere deres brand og bevare det gode omdømme. Og det er vi stolte af.

Vi værtsætter vores kunders feedback, som er med til at gøre vores lyttetjeneste endnu bedre. Fra dag ét har vi gjort det til en fast del af vores forretning at yde den bedste service. Vi er der for vores kunder, og vi lytter til dem, når de efterspørger nye features. På den måde er vores kunder garanteret et produkt, der tilfredsstiller deres behov. Det har betydet, at vores monitoreringstjeneste har fået en masse nye fede features. Det senest tilføjede element er segmentering af mailmodtagere.

Det er måske den nærhed, der gør, at vores kundekartotek fortsat og stabilt vokser.

2017 har især været et begivenhedsrigt år. Vi har udvidet holdet med ikke bare én, men to nye fuldtidsmedarbejdere. Overskrift består nu af seks medarbejdere i alt.

Tak for de første 10 år! Vi glæder os til at arbejde endnu mere med vores kunder og samarbejdspartnere samt fortsat at give danskerne det digitale overblik i en kompleks medievirkelighed.

Overskrift 10 år "stefan bøgh-andersen" "jens ulrik lange" "anders christian larsen" "sarah vangsgaard winge" "pernille frank" "johannes"