Folkemødet 2018: Bryd igennem lydmuren med din digitale kommunikation

Tilmeld dig morgenmødet d. 15. maj kl. 9-10 hos Overskrift og få inspiration til, hvordan du bedst muligt rammer dine vigtige stakeholders med din sociale og digitale kommunikation  – ikke bare under, men også før og efter Folkemødet 2018

Årets Folkemøde nærmer sig og i midten af juni er Bornholm igen rammen for debatter og samtaler mellem politikere, interesseorganisationer, lobbyister, borgere osv.

Tre oplægsholdere fra organisationer med stor erfaring med kommunikationen på Folkemødet giver et indblik i deres strategier, tips & tricks, do’s & dont’s, erfaringer, hvad der virker og ikke virker, i den sociale og digitale kommunikation på Folkemødet.

Kom og bliv inspireret af de tre spændende oplæg, og bliv opdateret på hvordan din organisation bedst muligt bryder igennem lydmuren via online og sociale medier på Folkemødet og kommer igennem med jeres dagsordener til de vigtigste interessenter og målgrupper.

Du møder:

Margit Shabanzadeh, Sociale Medier, Landsorganisationen LO
Sebastian Feirup, Digital Redaktør, Autobranchen
Lars Friis Farsøe, Kommunikations-rådgiver, Plastindustrien

 

 

 

 

 

 

 

 


Tid: Tirsdag d. 15. maj kl. 09.00 – 10.00. Der er kaffe og croissanter fra kl. 08.45

Sted: Jorcks Passage 1A, 3. sal, 1162 København K, Tlf. 22 15 82 28

Pris: Gratis – Skulle du være forhindret i at deltage, bedes du give svar fem dage før, så andre interesserede kan få pladsen. No-show fee på kr. 200,-

Er du studerende: Der er eksklusivt forbeholdt syv pladser til studerende. Tilføj “Studerende” ved emnefeltet på din tilmeldings-e-mail.

Hashtag: #lytgodt

Tilmelding: via email til info@overskrift.dk med titlen “Morgenmøde tilmelding”

Tilmeldingsfrist: Senest fredag 4. maj 2018


 


2 Comments

Comments are closed.