Overskrift og GDPR håndtering

D. 25. maj 2018 træder EU’s lovgivning om GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft. Det overordnede mål med lovgivningen er at beskytte den enkelte brugers data og ensrette databeskyttelse på tværs af EU. Her beskrives hvorledes Overskrift håndterer GDPR lovgivningen.

GDPR pålægger virksomheder og organisationer at beskytte persondata via organisatoriske, administrative og tekniske tiltag og at disse tiltag skal dokumenteres.

Vi beskytter og respekterer dit og andre personers privatliv i forbindelse med vores tjenester og ydelser. Vi bestræber os på at efterleve gældende lovgivning inden for behandling af persondata og leve op til god dataetik på transparent vis.

Tydelig beskrivelse af persondata behandling ved tilmelding til ydelser

Ved tilmelding til nyhedsbreve, morgenmøder, prøveperioder, kundeforhold og lignende, vil vi tydeligt angive hvilke persondata Overskrift behandler og hvordan Overskrift opbevarer og håndterer disse data.

Indsigt og berigtigelse

Brugere, kunder, og andre i vores systemer vil have mulighed for at rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte.

Sletning

Brugere, kunder, og andre i vores systemer vil have mulighed for at rette henvendelse for om at få data om sig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af kunde-aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.

Nyt aftale-grundlag

På baggrund af den nye databeskyttelsesforordning, har Overskrift opdateret sine standardbetingelser og kundeaftale-grundlag til også at afspejle databeskyttelsesforordningen. Seneste aftalegrundlag kan findes her.

Privatlivspolitik

Generelt behandler vi persondata, som vi indsamler som en del af vores generelle monitorering af sociale medier, blogs og nyhedstjenester etc. Vi behandler også persondata når du er kunde hos os, eller hvis vi modtager persondata fra dig i forbindelse med brugen af vores hjemmeside. Overskrifts privatlivspolitik er uddybet og beskrevet her.

Spørgsmål

Du er velkommen til at henvende dig til Overskrift, hvis du har spørgsmål til behandling af dine personoplysninger, mail til info@overskrift.dk.

— o —