Next steps

Temperaturen er høj, og frekvensen af ny funktionalitet på overskrift.dk følger desværre ikke rigtig med lige nu.

Vi kan dog afsløre at vi næsten er klar til at frigive ping-funktionalitet, så du fremover kan fortælle os når din blog bliver opdateret istedet for at vi skal ud og spørge dig et par gange dagligt. Mere om det, når vi har noget der virker lidt..
Overskrift.dk vil fortsat forsøge at blive et endnu bedre værktøj til at overvåge og finde feeds, men her har vi brug for din hjælp. Vi kan rykke i en masse forskellige retninger, og vores hovedforpligtelse er at det brugbart for dig.

Derfor: Har du idéer til nye funktioner, rettelse af eksisterende ditto, forslag til forbedringer af usability – så læg venligst dit forslag her.


3 Comments

 • Søren Holm

  16. juli 2006

  Jeg synes det er en søgefunktion i har men jeg savner en funktion. På f.eks. icerocket.com kan man søge på et ord og udelukke en bestemt blog. Det er smart når man selv har en blog der sender nyheder til overskrift.dk – når man ikke kan udelukke sig selv ser man jo sine egne posts igen og igen. Håber I kan hjælpe mig.

 • Søren Holm

  16. juli 2006

  undskyld jeg glemte et ord: det er en FIN søgefunktion i har…..

 • Jens Ulrik

  19. juli 2006

  Søren: Tak for dit forslag – det ryger direkte på todo listen.. Generelt kommer vi til at gøre meget mere ud af at lette tilgangen til sitet, for registrerede brugere.

Comments are closed.