Nye blogs: von Haller Grønbæk som IT-advokaten på Computerworld

Det ser ud til, at Martin von Haller Grønbæk er med om bord på blogger-holdet hos ComputerWorld, som jo gik i luften med 8 bloggere i første omgang for et par uger siden. Der er ihvertfald gjort plads til IT-advokaten. Der er dog endnu ingen indlæg, men introduktionen lover i bedste jura-lingo:

“På IT-advokaten kommer der indlæg om alle mulige aspekter af IT men ud fra en juridiske (og derved ofte også en IT-politisk) synsvinkel. Disse indlæg er udtryk for Martin von Haller Grønbæks egne personlige holdninger og meninger og således ikke for Bender von Haller Dragsteds eller dets klienters. Indlæggene kan på ingen måde betragtes som advokatorisk rådgivning eller erstatte sådan. Hvis man søger juridisk rådgivning med advokatansvar skal man kontakte en advokat.”

2 Comments

Comments are closed.