Følg de seneste blog-indlæg i den danske blogosfære

forsiden af Overskrift.dk har der længe været vist de seneste indlæg fra “blogosfæren”, men det har ikke været optimalt.
For det første kan man kun se de seneste 10 indlæg. For det andet kan man ikke rigtigt få nogen ide om indholdet andet en overskriften fra indlægget. Og for det tredje har det ikke just været de “seneste” indlæg fordi listen indtil fornyligt kun blev genereret én gang i timen.

Så derfor – without further ado – præsenterer vi nu en ny oversigtsside: seneste weblog indlæg, som altså realtime viser de seneste indlæg.

Bemærk især en ny smart lille slider feature øverst til højre for listen:

Slider

Ved at tage fat i det orange “håndtag” og trække det til venstre eller højre, ser man mere eller mindre af indlæggene! Det er faktisk så snedigt, at den valgte indstilling huskes til næste gang man kommer forbi. På den måde kan man vælge om man vil have et hurtigt overblik over indlæggene i den danske blogosfære på overskrift-niveau, eller lidt mere prosa i form af de første linier fra indlæggene. Der linkes naturligvis også til hele indlæggene på de oprindeligs blogs.