Sports-kommentator Flemming Toft begynder at blogge

Jeg faldt netop over sportskommentator Flemmings Tofts blogTV 2 blogs i dag og det viser sig, at han netop i dag, lørdag, er begyndt at blogge. Hans første indlæg diskuterer Thomas Graversens selv-valgte farvel til fodboldslandsholdet.

FlemmingToft.jpg

Det ser ud som det er en helt trend at journalister nu også går blog-vejen, og det kunne da være spændende at høre nærmere om hvorfor Flemming Toft er begyndt at blogge – hvad er rationalet?

Er det fordi journalister i andre medier også er begyndt at åbne deres egne weblogs – så som en række journalister på den kommende Nyhedsavisen, med chefredaktør David Trads i spidsen for blogningen. Og som på Computerworld, Information, den kommende relancering af Politiken etc.
Eller er det fordi journalister internt på TV 2 er blevet opfordret til at udforske weblogging, når nu deres egen direktør, Per Mikael Jensen, åbnede sin egen blog for kun ti dage siden. Iøvrigt i en sand mediestorm omkring TV-udsendelsen Opreation X’s afsløring af “sikker-chat-konsulenten” Rudy Frederiksen og om de etiske problemstillinger omkring det.

Det kunne da være interessant at høre nærmere om TV 2 har en strategi, politik eller retningslinierne omkring det at TV 2 – medarbejdere blogger? Er der nogen fra TV 2 som har en kommentar?


6 Comments

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Blog Archive » Nye Blogs: nu også Poul Erik Skammelsen, TV 2 Dags Dato

 • Pingback:Overskrifts underskrift » Blog Archive » Danske blogs fordoblet på 3 måneder

 • Joan Hove Sørensen

  25. februar 2010

  Hørte her til mogen, at Flemming Toft skulle ha været ombord på Hospitalsskibet Jutlandia. Der er nogen jeg ikke kan få til at passe.
  Min fader var med på de to første ture til Korea, og det var først i 50èrne. På det tidspunkt lå jeg i barnevogn og Flemming Toft og undertegne er født samme år !!!
  Havde min fader været i live, ville han nærme sig de 90 år.
  Fortæl mig lige hvad jeg tænker forkert.
  Med venlig hilsen
  Joan

 • niels johansson

  13. juli 2010

  Jeg har forståelse for, at Fl. Toft er tilfreds med at der var flere seerer der så TV2 end DR1 under finalen søndag aften mellem Spanien/Holland. Jeg så først TV2, men slog over til DR1 ved halvleg – for det første fordi halvlegen der blev brugt til at tale om 1. halvleg og ikke til reklamer og for det andet fordi deres studio mere ligner noget, der har med fodbold at gøre end TV2´s “Skuespilhus” – rent teater!!!
  Pudsigt at Fl. Toft har udtalt, at deres program ikke er “poppet” – er der noget TV2 sport er, så er det i den grad poppet – både WM-studie og f.eks Hutli hut…. magen til en gang pop har jeg ikke set. De ustandselige afbrydelser med flimrende blilleder i alle mulige kombinationer er ulideligt at se på. Hver gang studieværterne har stillet et spørgsmål, det være Morten Ankerdal eller Heidi Frederikke, og fået et svar fra feks. Troels Beck, blev man afbrudt af skiftende billeder med en omgang forstyrende spots. Netop Beck – der er en ydest fornuftig og dygtig mand at høre på – lod demonstrativt sit hoved og øjne flakke fra side til side efter han var “på” igen efter en omgang poppet lir… det var nok ikke lige meningen at TV-seerne skulle have ste det!! Det fortæller bare, at Beck har det som alle os andre. Tag jer sammen og fjern alle de ligegyldige spots – I har i forvejen rigeligt med afbrydelser når de nu engang “nødvendige” reklamer køre over skærmen.

  Der meget at lære – men lad være med at efterligne Amerikansk TV – danskere har end anden smag – jeg der er bred opbakning til denne opfattelse, men folk må tage det med, for alle vil gerne se sport – bare ærgeligt at man skal irriteres ind i mellem. Det må være en opgave for dig, Flemming Toft, at få sat begrænsninger på alt ligegyldigt stof (spots) fremover.

 • ninna H Svenningsen

  18. juni 2011

  der er rigtig mange sportskommentatorer, som taler et dårligt dansk, og det er så irriterende at høre på. Bl. a. siger mange af jer hans hvor det skal være sin, match hvor I ligeså godt kan bruge det gode danske ord – kamp.
  det sidste nye er, når du siger, at u 21 holdet spiller opportunistisk oh Bille er så fuld af opportunisme!!
  Det vil jeg altså gerne vide, hvordan man gør, og hvad du rent faktisk mener??

  MVH ninna h. svenningsn

 • Lene

  11. juli 2016

  Spændende observationer Ninna, men jeg er enig, mange af de danske kommentatorer sørger for tåkrummende vendinger, som hverken hører til blandt korrekt dansk eller det man lærer i folkeskolen.

Comments are closed.