Universitetsfusionsblog ..

.. er et dejligt langt ord, samt en realitet siden sidste uge hvor det blev afgjort at Danmarks Farmaceutiske Universitet (DFU), Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (KVL) og Københavns Universitet (KU) fusionerer.

Hjemmesiden for fusionen er dels en blog, men også mere traditionel kommunikation i form af visioner, tidsplaner, præsentationer osv.

Fundet via Shevy.

Der er i øvrigt også ved at være gang i den hos bloggerne på KU siden rektor og prorektor begyndte at blogge for et par uger siden – nu er dekanatet på Det Naturvidenskabelige Fakultet så også begyndt at blogge.
Sjovt som blogging-fænomenet her anvendes oppefra-og-ned, med ledelsen som først begynder at anvende weblogs som et reskab. Men måske de studerende allerede er igang med at blogge – bare andre steder end blogs.ku.dk?