Nye Blogs: Det Kongelige Operakor – 60 personer om én blog

Det er ikke ualmindeligt med gruppe-blogs f.eks. i forbindelse med uddannelser, hvor en projektgruppe vedligeholder en blog gennem et projektforløb. Jeg har dog aldrig set en blog med så mange (potentielle) bidragsydere som på bloggen “Det Kongelige Operakor“.

operakor_header.jpg

Den kun én uge gamle weblog har allerede mange indlæg, som tilbyder et kig bag scenen, og som det lyder i introen:

En korsangers hverdag er meget mere end at stå på scenen. Kig med her og se hvad der foregår bag kulisserne i Det Kongelige Operakors hverdag, når de 30 mandlige og 30 kvinder sangere beretter i bloggen.

Jeg synes det lyder rigtigt spændende og egentlig også en dejligt frisk anderledes måde at anvende en blog på, med så mange mulige skribenter samt at give alle os andre et indblik i en ellers “ukendt(?) verden”, som der loves i velkomsten:

Det er her, du kan få indblik i tilblivelsesprocessen for sæsonens operaforestillinger. Det er her, du har mulighed for at komme tæt på livet på operascenen (faktisk tager vi dig gerne helt med op på den)! Kort sagt: Det er her, du på nærmeste hold har mulighed for at være fuldstændig online med de allerseneste og spritnye stemningsrapporter fra Det Kgl. Teater!


One Comments

  • Jonas

    29. november 2006

    Det er en rigtig god idé fra operakorets side. Et kongeligt operakor lyder i manges øre kedeligt og støvet. Ved at anvende en blog for de nu mulighed for at gøre denne musikalske udskejelse mere menneskelig og vedkommende for almindelige dødelige 🙂

    / Jonas, Bloggingham

Comments are closed.