Dansk blog-samarbejde

Overskrift.dk forsøger vi jo at samle den “danske blogosfære”, så det er muligt følge “samtalerne” i den danske blogosfære up-to-the-minute.

For at kunne følge samtalerne og indlæggene, forsøger vi derfor også at samle “alle” danske weblogs i portalen, så det er muligt at finde andre danske weblogs som interesserer en.

Der er efterhånden en række websites i Danmark som stiller gratis blog muligheder til rådighed, som omtalt forleden.

Overskrift.dk er derfor nu gået i samarbejde med en række af disse danske weblog tjenester for bedre at kunne dække den danske “blogosfære”. Samarbejdet betyder bl.a. at når nye blogs bliver oprettet på én af disse tjenester, så er bloggen samtidig at finde på Overskrift.dk. På den måde fortsætter Overskrift.dk med at vokse, forhåbentligt til gavn for alle jer som søger, finder og følger nye danske weblogs.

Man kan på Danske Weblog Tjenester se hvem vi samarbejder med, og som en sjov lille detalje ser det ud som om rød er “the new black” når det kommer til logo-farver i danske weblog tjenester:

blogbar

EBblog

Smartlog

UrbanBlog

Webvenner

Ud over disse blog steder, er vi også i dialog med en andre danske weblog tjenester, så vi regner med at annoncere flere samarbejds-partnere, så den danske blogosfære bliver dækket endnu bedre i fremtiden.