Gus Jensen spinner videre

Gus Jensen er nu også blevet opdaget af Berlingske i dagens artikel “Profeten med de røgfarvede briller“. Det er da meget sjovt at se hvordan det er lykkedes et “viralt produkt”(?) at spinne og selvsvinge sig videre fra blogverdenen til de trykte medier.

Også sjovt at vi her på bloggen sandsynligvis var de første som fattede mistanke til Gus Jensens ægthed i LonelyGuy56 indlægget.

For at checke hvem der ellers har skrevet om Gus Jensen (og hvornår) har jeg lavet en lille sammenligning af blog-søgemaskiner:

Wow – det faldt da meget godt ud til Overskrift.dk’s side vil jeg mene – flere gange så mange resultater som de store amerikanske blog-søgemaskiner!

PS: Hvorfor er det nu at Berlingske ikke kan finde ud af at linke videre til blogs og andre steder på nettet? Artiklen handler udelukkende om nettet og der refereres lystigt til forskellige kilder på nettet, men altså ingen links! I højre kolonne er der endda bidder fra blog-kommentarer, ligefrem med URL’er, men man kan ikke klikke op URL’erne! Wow, fantastisk brugerservice Berlingske ligger for dagen: man skal selv copy-paste URL’erne i sin browser for at læse referencer og kilder! Hvorfor behandler Berlingske sine læsere på den måde? Hvilket årti (årtusinde) er det Berlingske lever i?

UPDATE 19-12-2006: To redaktører, Jes Schyum og Mikkel William Nielsen, fra PC World består nu, at det er dem der er inde i Gus Jensen i følge en artikel hos Nyhedsavisen!


2 Comments

Comments are closed.