BlogTjek 07- bloggernes egen blog-undersøgelse er igang

BlogTjek 07 er et forsøg på at undersøge hvem der egentlig læser de der weblogs. På BlogForum 2006 og i andre regi har det været diskuteret at lave en sådan undersøgelse, for at få et billede af hvem der læser blogs i Danmark.

BlogTjek07-logo-2.png

Ideen er, at enhver blogger kan tilmelde sin blog og få et unikt link til en simpel spørgeskema-side, hvor bloggerens læsere kan svare på et antal faste spørgsmål. Bloggeren selv får adgang til “sine” svar, mens det samlede resultatet af hele undersøgelsen efterfølgende er offentlig tilgængelig.

Undersøgelsen er “lavet af bloggere, for bloggere og med bloggere“. Det hele på frivillig basis og uden økonomisk involvering. Blog-undersøgelsen løber kun i en kort periode på 3-4 uger for at bevare fokus.

Jeg har selv deltaget i arbejdet med at få stablet denne blog-undersøgelse på benene sammen med en lang række andre danske bloggere, og vi håber naturligvis at så mange som muligt har lyst til at deltage, så undersøgelsen kan blive så dækkende som muligt.

Du kan og så svare på undersøgelsen netop for indeværende blog.

Og “tjek” lige hvordan den danske blogosfære har kastet sig over BlogTjek ved en hurtigt søgning på Overskrift.dk !