DitCentrum.dk – også en del af den danske blogosfære

DitCentrumOverskrift.dk kan nu annoncere endnu et blog-samarbejde: denne gang med DitCentrum.dk fra Nordjylland.

DitCentrum.dk, som er en del af mediehuset Nordjyske, var en af de første større medier herhjemme som bevidst begyndt at anvende “bruger-genereret indhold”, “co-creation”, “borgerjournalistisk” (eller hvad det nu hedder) som en del af nyheds-mixet i (lokal-)området omkring Ålborg og Nordjylland, deraf også navnet “Dit Centrum”. Denne blanding er faktisk lykkedes ret godt synes jeg ihvertfald, og DitCentrum har da også fået en hel del hæder i forsøget ud i en “OhMyNews”-agtig tilgang til at mixe journalisters artikler med almindelig menneskers egne blog- og nyhedsindlæg.

Samarbejdet betyder at blogs og blogindlæg nu også kan fremsøges på Overskrift.dk og derfor er listen over blog-samarbejder nu altså endnu længere, så Overskrift.dk dækker historierne, samtalerne, meningerne, holdningerne … endnu bedre i den danske blogosfære.