Overskrift.dk i endnu et blog-samarbejde: Easyblog

Så er der dukket endnu en dansk blog-tjeneste op, som tilbyder alle at oprette gratis weblogs: Easyblog.

EasyBlogLogo.png

Easyblog udspringer fra Aalborg og henvender sig både til private, men særligt også til foreninger, klubber, institutioner osv, da det er muligt at oprette blogs med adgangskontrol hvor det så kun er en lukket gruppe som deler viden med hinanden. Senest er Easyblog gået igang med at teste en ny funktionalitet hvor billeder kan indsendes til bloggens galleri via MMS – ikke kun af bloggens ejer, men af alle.
Som med en lang række af de andre danske weblog-tjenester vi har indgået et samarbejde med, betyder det at så snart en blog bliver oprettet hos Easyblog, er den også at finde på Overskrift.dk, således at både bloggen og indlæg kan fremsøges.