Blogz – endnu en dansk blog-søgning

blogz-dk.jpg

Knut Nägele har efterhånden en del web 2.0-agtige internet-sites på samvittigheden, bl.a. den danske Digg-kopi, Say.dk, endnu en dansk WordPress-hjælpesite, Ordpress.dk, et Webmasterforum etc. etc. Nu har han endnu engang sat et projekt i søen: Blogz.dk, som er en simpel søgemaskine baseret på Googles Custom Search muligheder.

Baggrunden er vist ikke at udvikle en dicideret blog-søgning, men at lege med teknikken for at se hvor nemt det er at lave en sådan Google-baseret søgemaskine-skræddersyning, som Knut selv nævner i åbnings-blog-indlægget:

Det er ikke meningen at konkurrere med andre blogoversigter som Overskrift.dk, Blogbot.dk, Danskeblogs.dk osv., men snarere at være et supplement til disse. Derfor vil man på blogZ.dk også finde resultater hvor disse glimrende blogoversigter indgår. Man kan snarere sige at blogZ.dk er en slags metasøgemaskine som benytter sig af andre søgemaskiner.

.