Nye regler på Avisen.dk

På avisen.dk er det pt. heftigst kommenterede indlæg fra avisens egen Ole Wejse Svarrer. Reaktionerne kommer på et netop indført etisk kodeks. Det følger lige i halen på indførslen af påkrævet login for at kommentere indlæg – I Ole Wejse Svarrer’s ordbog er dette blevet til “sorte kommentarer” da den anonyme kommentators navn ikke optræder som et link.

Det kan være svært at afgøre hvor populært de to forslag i praksis er. Kommentarerne er overvejende positive, men det kan jo selvfølgelig også være begrænset hvor mange brugere der gider at registrere sig, blot for at ytre utilfredshed. Personligt ville jeg nok bare vælge at gå et andet sted hen. Formålet med de to initiativer skulle være at højne kvaliteten, men mon ikke det også betyder en begrænsning i den samlede kommentaraktivitet. Diskusionen er ikke ny, men tilsyneladende heller ikke afsluttet.