RSS strømme strømmer fra Strøm

StrømDen nye danske electronisk musik festival Strøm løber af stablen over hele 6 dage fra d. 14. til 19. august som et kæmpe samarbejde mellem en lang række aktører på den elektroniske scene.

DR-PubliService07-logo.gifRet interessant synes jeg er at Danmarks Radios suveræne electronica-festival Public Service nu er blevet en del af Strøm. Public Service foregår fredag og lørdag i DR Byen med en lang række kunstnere, hvor de fleste (hvis ikke alle) selvfølgelig har en profil på MySpace. Faktisk har også Strøm, Public Service, Culture Box, VEGA natklub etc. også Myspace profiler, så man kan blive “venner” med musikstederne!

Stella-Polaris.png

Som opvarmning løber Stella Polaris (også i samarbejde med Strøm) jo af stablen i den kommende weekend (lørdag i Århus, søndag i København ved Statens Museum for Kunst). I København kan man bla. opleve ‘Opiate vs Dub Tractor’ og …. jeps, Trentemøller.

Nå ja, Strøm har naturligvis også en RSS strøm.

Overskrift.dk søgninger: Stella Polaris. Trentemøller