Mange blogger om “El Camino” oplevelser

Jeg kan se at Oschlag (ham med huen) her i sommeren 2007 har kastet sig ud i en længere gåtur, nemlig den berømte “El Camino de Santiago de Compostela”, åbenbart også kendt som Jakobsvejen, altså pilgrimsruten i det nordlige Spanien som ender op i byen Santiago de Compostela.
Faktisk er der mange danskere som planlægger og tager på den lange vandre- og pilgrimstur “El Camino” – og blogger om turen før, under og efter.

pilgrimsblog.gif

Oschlag har f.eks. oprettet Pilgrimsblog Derudover findes weblogs som MinCamino.dk, Pilgrimsrejsen, Camino i 2006 – og igen 2007, … kan også se der ligefrem findes en forening af danske santiagopilgrimme.
På Overskrift.dk kan man naturligvis følge Camino-bestræbelserne som Blogs, blogindlæg og tags.


2 Comments

 • Joachim

  3. august 2007

  Desværre fik hverken Tim eller jeg blogget særligt meget fra turen i år – vi gik på en nordlig og ret isoleret rute hvor der var langt mellem dit og dat.

  Da vi spurgte til noget internetforbindelse i turistinformation i en af de få større byer vi kom igennem i Baskerlandet, fik vi svaret at ‘Byen server var lukket ned’…
  Og hvad kan man så gøre?! 😀

  Tilgengæld fik vi blogget meget fra turen sidste år, så interesserede kan få da et indtryk at en 12 dages Camino-tur på Pilgrimsbloggen.
  Jeg kan kun anbefale det (turen altså).

 • Stefan

  6. august 2007

  Men I fik da taget nogle billeder kan jeg så på:
  http://www.23hq.com/oschlag
  så vi andre kan få lidt af en fornemmelse af hvad I har været igennem 🙂

Comments are closed.