Jeppe Nybroe holder pause fra bloggen

Jeppe Nybroe holder ganske naturligt efter eget udsagn “pause fra bloggen“:

Jeg har dummet mig med indslaget om tilbagetrækningen af de danske styrker i Irak. I øjeblikket har jeg brug for en pause og vil derfor ikke være her på bloggen i en periode.

Nybroe var jo den første af TV-avisens værter, som begyndte på bloggeriet tilbage i efteråret 2006.

Ekstra Bladet kalder det ligefrem Nybroe pakker sammen.


3 Comments

 • Søren Storm Hansen

  6. august 2007

  Al ære værd, at Jeppe Nybroe erkender sin fejl, men det er ikke en god ide at holde en pause fra bloggen.

  Det er entop i sådan en situation, en blog er mest værdifuld. Her kan han undskylde, forklare sig, reflektere over det skete. Og vigtigst af alt – på bloggen kan han genopbygge tilliden.

  Mange kommentarer er kritiske, men der er også mange, der støtter og opmuntrer ham. Han kan bruge begge dele, hvis han besvarer kritiken og takker for støtten.

  Han bør bruge bloggen til at skrive et par længere indlæg, hvor han reflekterer over det skete, er åben om, hvad der drev ham, og lægger linjen for sin fremtidige etiske linje som journalist.

  Med bloggen kan han genskabe tilliden blandt seerne, nuværende og eventuelt kommende arbejdsgivere.

  Bloggen er det eneste sted, han kan gøre det. Det er ikke klogt at forpasse den mulighed.

 • Pingback:dSeneste

 • Jesper Lund Stocholm

  7. august 2007

  Man kan jo sige – som Søren indikerer – at en blog i netop Jeppes situation kan være guld værd. Derfor er det også en reaktion fra en svunden tid, at han dykker i flyver-skjul for at få bølgerne til at lægge sig.

  En blog er jo som et ægteskab – den skal passes i både gode og dårlige tider, og ganske som i netop ægteskabet er det i de svære tider at man kommer tæt på hinanden og nære og personlige bånd knyttes. En interessant blog afspejler ikke et blue-sky-scenario (for nu at anvende et udtryk fra SW-verdenen) men bliver primært interessant, når begge sider af mønten fremvises.

  Ved at lukke bloggen afskriver han sig fuldstændigt fra at styre debatten og i det mindste påvirke den – i stedet efterlades denne opgave til vor tids “digilanti”-horder og deres holdninger er desværre sjældent nuancerede.

  … og så er jeg i øvrigt af den opfattelse, at Jeppe Nybroe ikke blev fanget i en fejl – han blev fanget i en løgn.

Comments are closed.