Kan man skrive en roman på 60 dage?

Det er netop hvad en blogger er ved at forsøge sig med på http://roman60dage.blogspot.com

Vedkommende har sat sig selv opgaven at skrive en roman via planen:

Der er afsat 60 arbejdsdage til opgaven, fra 30. juli til 22. oktober 2007. (Ok, det giver faktisk 61 dage, men jeg kan bedst lide runde tal.) Det skal ende med et første udkast til en fuld roman på cirka 200 manuskriptsider, omkring 80.000 ord.

Som det er sagt forskellige steder er en weblog jo et godt sted til at vise og diskutere processen – ikke kun det færdige resultat (det samme så man da weblog-bogen oprettede en weblog bag weblog-bogen for at diskutere undervejs i skrive-processen), så bloggeren delagtigør os andre i den løbende proces ved at blogge om fremdriften hver eneste dag. Indtil videre altså i 7 dage (iøvrigt blogges der næsten på samme tid hver dag: ca. kl. 14), så du kan stadig nå at følge med i processen. Det er ikke kedeligt, f.eks. er der problemer allerede på andendagen med at starte computeren pga. regn(!), så da den endelig kan startes op skal back-up procedurerne lige pudses af (genkendeligt, anyone?).

Det ser ikke ud til at forfatteren har fået kommentarer fra blogosfæren endnu, så her er altså en mulighed for at deltage lidt i skrive-processen af en roman.


3 Comments

Comments are closed.