Valgkampen nærmer sig? V-politiker relancerer hjemmeside

Forleden var det jo Mogens Lykketoft (A) som relancerede sin hjemmeside med alt hvad den kunne trække af nye Web 2.0-tiltag i form af YouTube vidoer, quizer og crowd-sourching.

Igår re-lancerede polikeren Ellen Trane Nørby fra regeringspartiet Venstre så sin blog, og selvom den har eksisteret siden 2004, er det sjovt at det netop er nu at bloggen relanceres. Ved Ellen noget vi andre ikke ved mht. til et forestående valg? Hun skriver i hvertfald i sit første indlæg efter relanceringen:

Siden vil også fungere som valgkampshjemmeside, hvis statsministeren skulle finde på at trykke på valgknappen inden alt for længe.

Og sørme om Ellen ikke også har opdaget Web 2.0:

.. blandt andet en integrering af you tube, hvor vi løbende vil lægge små filmstreams op, facebook, hvor du kan læse alt de du ikke nødvendigvis vidste…, flickr, hvor du kan se fotografier og andre elementer, der løbende vil sikre, at www.ElleniFolketinget er helt opdateret på, hvad der rør sig på den digitale scene

Faktisk kan man også komme i kontakt med Ellen via Skype og LinkedIn, så hun er da helt fremme i de elektroniske sko. På hendes Flickr henviser hun til ikke mindre end 5 sider med stylede billeder af hende – lige til valgmaterialet.

Det ser virkeligt ud som om det kribler i valg-fingrene hos politikerne i disse dage ….


7 Comments

Comments are closed.